Om

På kommissarius-jyl kan du læse om hvad danskerne beskæftiger sig med i fritiden. I en travl og stresset hverdag er det vigtigt at have det sjovt. Størstedelen af diverse fritidsaktiviteter er både underholdende og sunde. Spørgsmålet er bare om du kender til alle detaljer bag livets små og store glæde. Det kan du i hvertfald komme til her på siden.

Hvorfor er Kommissarius Jyl?

Kommissarius er en ældre tilføjelse til ordbogen. Det dækker over forskellige slags embedsmænd i Danmark. Det kan f.eks. være en embedsmand som forestår statens ekspropriationer. I vores tilfælde er vi kommissarius for selve Jylland og resten af Danmark. Vi er din embedsmand og står til tjeneste for at giver dig nyttige tips til hverdagen.

På Kommissarius om en lang række former for underholdning. Vi vil dele information som bakker Einsteins teori om at kloge mennesker aldrig keder sig. Der er nok at tage sig til, og derfor kan du kan du læse artikler med anmeldelser og råd til det daglige hverdagsliv her på siden. Anmeldelserne er ikke kun vores subjektive holdning til hvorfor det f.eks. er sjovt at løbe en tur. Indholdet i anmeldelserne bliver i stort set alle tilfælde bakket op af undersøgelser om danskernes vaner.

Underholdning kan være alt fra film til sport til andre hobbyer. Hver uge lægger vi nye artikler op som fortæller om fordelen om forskellig aktivitet der træner hjernen. Det kan for eksempel være om fordelene ved flere varianter af både fysiske og kreative aktiviteter. Lige meget om du søger råd til hvordan du selv kan få tiden til at gå eller om du søger inspiration til at skabe mindeværdige øjeblikke sammen med vennerne, kæresten og familien, så er du på rette sted!